Beskrivning

MADE IN JAPAN

SNSP-L5-UKV

Ta steget in i en värld av action och äventyr med Last Action Hero till Super Nintendo. Denna begagnade titel fångar essensen av den klassiska actionfilmen och ger spelaren en spännande och underhållande spelupplevelse.

I Last Action Hero kliver spelaren in i skorna på Danny Madigan, den unge hjälten som dras in i sina favorit-actionfilmer. Utforska en mängd olika nivåer inspirerade av scener från filmen, bekämpa skurkar och lösa pussel för att rädda världen och bevisa att det sanna hjältar kan komma från vilken värld som helst.

Denna begagnade kassetten för Super Nintendo ger dig möjlighet att återuppleva spänningen och äventyret i Last Action Hero till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av filmen eller bara letar efter en rolig och utmanande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med färgglad grafik, spännande action och en mängd olika vapen och förmågor att använda, tar Last Action Hero till Super Nintendo spelaren på en episk resa genom filmens värld. Ge dig ut på uppdrag, besegra skurkar och upplev den spänning som bara en äkta actionfilm kan erbjuda.

Oavsett om du är en samlare, en retrospelentusiast eller bara en spelare som söker en klassisk spelupplevelse, kommer Last Action Hero till Super Nintendo att tillföra den nödvändiga dosen av action och äventyr till din spelupplevelse. Ta kontroll över Danny Madigan och gör dig redo att rädda världen med detta begagnade spel till Super Nintendo.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629501355

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Last Action Hero (Begagnad)

Pris

199 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?