Beskrivning

MADE IN JAPAN

SNSP-4M-SCN

Dyk tillbaka in i Super Mario-universumet med Super Mario All-Stars till Super Nintendo. Denna begagnade klassiker är en hyllning till den ikoniska rörmokaren och erbjuder spelare möjligheten att återuppleva flera av Marios mest älskade äventyr på en enda kassett.

Super Mario All-Stars inkluderar fyra klassiska spel från Mario-serien: Super Mario Bros, Super Mario Bros 2, Super Mario Bros 3, samt den tidigare japanska exklusiva Super Mario Bros: The Lost Levels (Super Mario Bros 2 i Japan). Varje spel har genomgått en grafisk och ljudmässig uppgradering för att dra nytta av Super Nintendos kraft, vilket ger en ännu mer imponerande spelupplevelse.

Denna begagnade kassetten för Super Nintendo ger dig möjlighet att återuppleva känslan av att spela de klassiska Mario-spelen på den plattform där de först gjorde sitt avtryck. Oavsett om du är en långvarig fan av serien eller ny till dess charm, kommer detta spel att erbjuda timmar av underhållning och spelglädje.

Med färgglad grafik, uppgraderad ljudkvalitet och smidig spelkontroll, tar Super Mario All-Stars till Super Nintendo spelaren på en resa genom Marios fantastiska världar och äventyr. Ge dig ut på ett episkt äventyr för att rädda prinsessan Peach och besegra Bowser och hans horder av skurkar.

Oavsett om du är en samlare, en retrospelentusiast eller bara en spelare som söker en klassisk spelupplevelse, kommer Super Mario All-Stars till Super Nintendo att tillföra den nödvändiga dosen av Mario-magi till din spelupplevelse. Ta kontroll över Mario och hans vänner och gör dig redo att rädda Mushroom Kingdom igen med detta begagnade spel till Super Nintendo.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629501346

Visningar 142

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Super Mario All Stars (Begagnad)

Pris

199 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?