Beskrivning

Ge dig in i en skrämmande värld av mörker och spänning med Condemned 2 till Xbox 360. Denna begagnade titel tar spelaren med på en nervkittlande resa genom en skrämmande och mystisk värld, där varje hörn döljer faror och hemligheter.

I Condemned 2 kliver spelaren in i rollen som Ethan Thomas, en före detta FBI-agent som jagar en ondskefull fiende genom gatorna i en mörk och förfallen stad. Utforska övergivna byggnader, lösa pussel och bekämpa grymma fiender när du försöker avslöja sanningen bakom den skrämmande konspirationen som hotar att förgöra allt du håller kärt.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva spänningen och mysteriet i Condemned 2 till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av skräckspel eller bara letar efter en intensiv och adrenalinfylld spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av spänning och underhållning.

Med sin mörka och atmosfäriska värld, skrämmande fiender och gripande berättelse tar Condemned 2 till Xbox 360 spelaren på en resa genom det okända där varje steg kan vara ditt sista. Ge dig ut på ett äventyr, utforska de mörka hemligheterna som gömmer sig i skuggorna och försök att överleva den mörka natten.

Oavsett om du är en samlare, en skräckspelsentusiast eller bara en spelare som söker en spännande och oförglömlig spelupplevelse, kommer Condemned 2 till Xbox 360 att tillföra den nödvändiga dosen av spänning och skräck till din spelupplevelse. Ta kontroll över Ethan Thomas och gör dig redo för en skrämmande resa in i mörkrets hjärta med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629684520

Visningar 105

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Condemned 2 (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

13 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?