Beskrivning

Halo 2 är en ikonisk förstapersonsskjutare som tar spelaren med på en episk rymdäventyr genom den futuristiska världen av Master Chief och Covenant. Denna begagnade version till Xbox erbjuder spelare möjligheten att dyka in i en spännande och actionpackad berättelse till ett överkomligt pris.

I Halo 2 återvänder spelaren till rollen som Master Chief, den legendariska supersoldaten som kämpar mot de utomjordiska hoten från Covenant. Spelet erbjuder en spännande kampanjläge där spelaren måste navigera genom olika miljöer, bekämpa fiender och utforska mysterier.

Denna begagnade disk för Xbox ger dig möjlighet att uppleva den episka och intensiva atmosfären i Halo 2 till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en hardcore Halo-fan eller bara letar efter en spännande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, engagerande berättelse och smidiga spelkontroller tar Halo 2 spelaren med på en resa genom den futuristiska och actionfyllda världen av Master Chief. Ge dig ut på strid, bekämpa Covenant och gör dig redo att rädda universum med detta begagnade spel till Xbox.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 630114783

Visningar 77

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Halo 2 (Begagnad)

Pris

149 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?