Beskrivning

Fortsätt episka strider mot Locust-horden och kämpa för mänsklighetens överlevnad med Gears of War 3 till Xbox 360. Denna begagnade version av det hyllade spelet är det perfekta valet för fans av actionspel som söker en intensiv och adrenalinpumpande spelupplevelse till ett överkomligt pris.

I Gears of War 3 återvänder spelaren till krigets frontlinje som en del av COG-styrkorna, där de står inför ännu större hot och utmaningar än tidigare. Utforska en skrämmande och dystopisk värld, från förstörda städer till underjordiska grottor, medan du slåss mot Locust-armén och deras monstruösa ledare.

Den begagnade versionen av Gears of War 3 till Xbox 360 erbjuder en imponerande mängd vapen, taktiska möjligheter och multiplayer-lägen för spelaren att utforska och njuta av. Dyk in i den spännande kampanjen, samarbeta med vänner i co-op-läge eller tävla mot andra i flerspelarstrider för att se vem som är den bästa krigaren.

Med förbättrad grafik, strömlinjeformade spelkontroller och en gripande berättelse, ger Gears of War 3 spelaren en intensiv och omslutande spelupplevelse som kastar dem rakt in i krigets kaos och adrenalinpumpande strider. Upplev den spänning och dramatik som bara Gears of War-serien kan erbjuda när du kämpar för mänsklighetens överlevnad.

Oavsett om du är en långvarig fan av Gears of War eller ny till serien, kommer denna begagnade version av spelet till Xbox 360 att leverera timmar av spännande och minnesvärda strider. Ge dig ut på ett episkt äventyr och bli en legendarisk krigare i Gears of War 3.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 628741065

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Gears of War 3 (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?