Beskrivning

True Crime: Streets of L.A. är ett actionfyllt öppen-världsspel som placerar spelaren i rollen som Nick Kang, en hårdkokt polis i Los Angeles. Denna begagnade version till Xbox ger spelare chansen att utforska den brottsdrabbade staden och bekämpa brott och korruption till ett överkomligt pris.

I True Crime: Streets of L.A. kliver spelaren in i skorna på Nick Kang, en polis som är fast besluten att rensa upp gatorna i Los Angeles från brottslighet och skurkar. Genom att använda sig av en rad olika vapen, stridskonster och körfärdigheter måste spelaren utforska stadens olika stadsdelar, lösa brott och bekämpa mäktiga brottssyndikat.

Denna begagnade disk för Xbox ger dig möjlighet att uppleva den spännande och actionfyllda spelupplevelsen i True Crime: Streets of L.A. till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av actionspel, öppen värld eller bara letar efter en underhållande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av skoj.

Med sin trovärdiga representation av Los Angeles, explosiva strider och gripande berättelse tar True Crime: Streets of L.A. spelaren på en resa genom en värld där laglöshet och rättvisa står på spel. Ge dig ut på äventyr, bekämpa brott och gör dig redo att bli en legendarisk polis med detta begagnade spel till Xbox.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 630029696

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

True Crime Streets of L.A. (Begagnad)

Pris

99 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?