Beskrivning

Ge dig in i den galna och överdrivna världen av kriminell makt och kaos med Saints Row The Third till Xbox 360. Denna begagnade version av spelet är det perfekta valet för alla fans av öppen värld och action som söker en häftig och underhållande spelupplevelse till ett förmånligt pris.

I Saints Row The Third återvänder spelaren till staden Steelport som en del av den legendariska gängen Saints, som nu kämpar mot rivaliserande gäng och korrupta organisationer för kontrollen över staden. Utforska en expansiv spelvärld fylld med möjligheter och faror, från glittrande höghus till smutsiga gränder, medan du utför uppdrag, stjäl bilar och skapar kaos på gatorna.

Den begagnade versionen av Saints Row The Third till Xbox 360 erbjuder en mängd olika vapen, fordon och anpassningsalternativ för spelaren att använda för att skapa kaos och dominans i staden. Använd din styrka, skicklighet och list för att klara av uppdrag och övervinna fiender på din väg mot toppen av den kriminella hierarkin.

Med färgstark grafik och en humoristisk ton ger Saints Row The Third spelaren en imponerande och underhållande spelupplevelse som kastar dem rakt in i hjärtat av stadens kaos och korruption. Upplev den spänning och adrenalinkickar som bara Saints Row-serien kan erbjuda när du kämpar för att bli kungen av den kriminella världen.

Oavsett om du är en erfaren Saints Row-veteran eller ny till serien, kommer denna begagnade version av spelet till Xbox 360 att leverera timmar av spänning och glädje. Ge dig ut på en oförglömlig resa genom kriminalitetens värld och upplev den spänning som bara Saints Row The Third kan erbjuda.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 628511188

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saints Row: The Third (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?