Beskrivning

  • 1 Konsol

  • 1 Kontroll

Det medföljer INGEN strömkabel & ljud/bildkabel

Ta ett steg tillbaka i tiden och återupplev den legendariska spelkonsolen Nintendo 64 med denna begagnade konsolpaket. Med en Nintendo 64-konsol och en handkontroll ingår i detta paket får du allt du behöver för att dyka in i en värld av klassiska spelupplevelser.

Nintendo 64-konsolen är en ikonisk del av spelhistorien och fortsätter att vara omtyckt av fans världen över för dess unika spelbibliotek och innovativa kontrollsystem. Denna begagnade konsol har tidigare varit en del av någon annan spelares äventyr, men den är redo att ge dig timmar av glädje och underhållning.

Handkontrollen som medföljer är det perfekta verktyget för att navigera genom N64-spelens olika världar och utmaningar. Med dess ergonomiska design och responsiva knappar kan du njuta av en bekväm och smidig spelupplevelse, precis som du gjorde på den ursprungliga lanseringen.

Oavsett om du är en långvarig fan av Nintendo 64 eller ny till konsolen, kommer detta begagnade konsolpaket att erbjuda dig timmar av nostalgiskt och underhållande spelande. Dyk in i en värld av klassiska spel som Super Mario 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time och många andra, och skapa nya minnen med denna ikoniska spelkonsol.

Med detta begagnade konsolpaket får du inte bara tillgång till en del av spelhistorien, utan också en chans att återuppleva de fantastiska ögonblicken från din egen barndom eller skapa nya minnen med vänner och familj. Ge dig ut på äventyr och upptäck varför Nintendo 64 fortsätter att vara en av de mest älskade spelkonsolerna genom tiderna.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629066545

Visningar 337

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Nintendo 64 Konsol + 1 Handkontroll (Begagnad)

Pris

999 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?