Beskrivning

Ta med dig den legendariska stridsarenan till din Wii-konsol med Super Smash Bros Brawl, den klassiska kampspelsupplevelsen som har fångat hjärtan hos spelare världen över. Denna begagnade version av spelet ger dig möjlighet att dyka in i kaoset och glädjen igen till ett överkomligt pris.

Super Smash Bros Brawl är en unik kampspelupplevelse där du styr kända karaktärer från en mängd olika spelserier, inklusive Mario, Link, Pikachu, Samus Aran och många fler. Kasta dig in i strid på en rad ikoniska banor och slåss för att avväpna och kasta dina motståndare ut ur arenan.

Den begagnade versionen av Super Smash Bros Brawl till Wii erbjuder en mängd olika spellägen för spelaren att utforska och njuta av. Du kan tävla mot dina vänner i det klassiska flerspelarstridsläget, utmana dig själv i det utmanande enspelarläget, eller utforska bonuslägen och minispel för ytterligare variation.

Med färgglad grafik, smidig spelkontroll och en episk musikspår, ger Super Smash Bros Brawl spelaren en omslutande och spännande spelupplevelse som är perfekt för ensamspel och festspel med vänner och familj. Upplev spänningen att vara en del av den ultimata stridsarenan när du kastas in i intensiva strider och tävlar om att bli den bästa stridaren.

Oavsett om du är en långvarig fan av serien eller ny till Super Smash Bros, kommer denna begagnade version av spelet till Wii att leverera timmar av underhållning och spänning. Ge dig ut på en episk stridsresa genom en rad olika speluniversum och kämpa för att bli mästaren i Super Smash Bros Brawl.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 628946663

Visningar 145

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Super Smash Bros Brawl (Begagnad)

Pris

199 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?