Beskrivning

GUN är ett actionspel som tar spelaren med på en episk och våldsam resa genom den amerikanska vilda västern. Denna begagnade version till Xbox erbjuder spelare möjligheten att utforska den brutala och laglösa världen av västern till ett överkomligt pris.

I GUN kliver spelaren in i rollen som Colton White, en ung revolverman som är på jakt efter hämnd i den våldsamma världen av vilda västern. Genom att använda ett brett utbud av vapen och färdigheter måste spelaren navigera genom farliga miljöer, slåss mot fiender och ta sig an uppdrag för att uppnå sitt mål.

Denna begagnade disk för Xbox ger dig möjlighet att uppleva den spännande och äventyrliga spelupplevelsen i GUN till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av western-genren, actionspel eller bara letar efter en spännande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina realistiska miljöer, engagerande berättelse och en mängd olika aktiviteter att utforska tar GUN spelaren med på en resa till den brutala och laglösa världen av den amerikanska vilda västern. Ge dig ut på äventyr, bekämpa fiender och gör dig redo att uppleva livet som en revolverman med detta begagnade spel till Xbox.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 630030493

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

GUN (Begagnad)

Pris

129 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?