Beskrivning

Ge dig in i en fantasifull och öppen värld av äventyr med Risen till Xbox 360. Denna begagnade titel tar spelaren med på en episk resa till en mystisk ö där magi, monster och hemligheter väntar runt varje hörn.

I Risen kliver spelaren in i rollen som en skeppsbruten som strandar på ön Faranga, en plats där gamla gudar, magiska artefakter och farliga varelser härskar över landet. Utforska den vidsträckta ön, interagera med dess invånare och välj din egen väg när du försöker överleva och avslöja öns djupaste hemligheter.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva spänningen och mysteriet i Risen till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av RPG-genren eller bara letar efter en djup och engagerande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sin fantasifulla värld, djupa karaktärer och förgreningsspel tar Risen till Xbox 360 spelaren på en resa genom en levande och dynamisk ö där varje beslut påverkar din resa och ditt öde. Ge dig ut på uppdrag, träffa intressanta figurer och utforska de många mysterierna som lurar i skuggorna.

Oavsett om du är en samlare, en RPG-entusiast eller bara en spelare som söker en unik och fängslande spelupplevelse, kommer Risen till Xbox 360 att tillföra den nödvändiga dosen av äventyr och magi till din spelupplevelse. Ta kontroll över din skeppsbrutne hjälte och gör dig redo att utforska Farangas hemligheter med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629684509

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Risen (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?