Beskrivning

Ge dig in i en episk sci-fi värld av äventyr och strider med Destiny till Xbox 360. Denna begagnade version av det hyllade spelet är det perfekta valet för alla fans av FPS (förstapersonsskjutare) och MMO (massively multiplayer online) som söker en spännande och mångsidig spelupplevelse till ett överkomligt pris.

I Destiny tar spelaren rollen som en Guardian, en krigare med extraordinära krafter som är utsända för att försvara det sista hoppet för mänskligheten, The Last City, mot en mörk och fruktad fiende som hotar att utplåna allt liv i universum. Utforska en expansiv och vacker spelvärld, från mystiska främmande planeter till farliga ruiner och dystopiska städer, medan du bekämpar fiender och utför uppdrag för att rädda människan.

Den begagnade versionen av Destiny till Xbox 360 erbjuder en imponerande mängd vapen, rustningar och uppdrag för spelaren att utforska och njuta av. Samla loot, uppgradera din karaktär och samarbeta med andra spelare i spännande multiplayer-lägen för att besegra de mörka krafterna som hotar att förstöra världen.

Med imponerande grafik, en gripande berättelse och en atmosfärisk musik, ger Destiny spelaren en omslutande och engagerande spelupplevelse som kastar dem rakt in i en värld av äventyr, spänning och fara. Upplev den spänning och gemenskap som bara ett MMOFPS-spel som Destiny kan erbjuda när du utforskar en värld full av möjligheter och utmaningar.

Oavsett om du är en erfaren Destiny-veteran eller ny till spelet, kommer denna begagnade version av spelet till Xbox 360 att leverera timmar av spännande och minnesvärda spelupplevelser. Ge dig ut på en episk resa genom rymden och bli den legendariska Guardian som räddar mänskligheten i Destiny.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 628745129

Visningar 72

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Destiny (Begagnad)

Pris

79 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?