Beskrivning

NHL 06 är ett ishockeyspel som tar spelaren med på en spännande resa genom den snabba och intensiva världen av professionell ishockey. Denna begagnade version till Xbox erbjuder spelare möjligheten att uppleva den adrenalinfyllda actionen på isen till ett överkomligt pris.

I NHL 06 kan spelaren ta kontroll över sitt favoritlag och tävla mot andra NHL-lag i olika spellägen, inklusive karriärläge, snabbmatch och turneringar. Spelet erbjuder realistiskt gameplay, autentiska lag och spelarstatistik samt möjligheten att anpassa sin spelstil och taktik.

Denna begagnade disk för Xbox ger dig möjlighet att uppleva den spännande atmosfären och den intensiva actionen i NHL 06 till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en ishockeyfan, en casual spelare eller bara letar efter ett roligt och utmanande sportspel, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, smidiga spelkontroller och autentiska ishockeykänsla tar NHL 06 spelaren med på en resa genom den spännande världen av professionell ishockey. Ge dig ut på isen, gör dina bästa drag och gör dig redo att kämpa för segern med detta begagnade spel till Xbox.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 630123504

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NHL 06 (Begagnad)

Pris

99 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?