Beskrivning

NHL 2K7 för Xbox 360 är en klassisk ishockeyupplevelse som tar spelarna med på en intensiv och spännande resa genom hockeyvärlden. Denna begagnade titel erbjuder en autentisk känsla av ishockey genom detaljerade spelaranimationer, realistiska spelmekaniker och en mängd olika spellägen.

I NHL 2K7 kan spelarna välja sitt favoritlag från NHL och delta i snabba matcher, karriärlägen eller utmana sina vänner i flerspelarläget. Med avancerade kontroller och realistisk fysik kan spelarna utföra spektakulära mål, genomföra precisa passningar och göra hårda tacklingar på isen.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att njuta av den spännande ishockeyupplevelsen i NHL 2K7 till ett förmånligt pris. Oavsett om du är en entusiast av sportspel, ishockey eller bara letar efter en rolig och utmanande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, autentiska ljud och dynamiska spelupplägg tar NHL 2K7 till Xbox 360 spelarna på en resa genom en värld där varje pass, skott och räddning kan avgöra utgången av matchen. Ge dig ut på isen, kämpa för segern och njut av en av de bästa ishockeyupplevelserna på Xbox 360 med detta begagnade spel.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629997562

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NHL 2K7 (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?