Beskrivning

Amped är ett spännande snowboardingspel som tar spelaren med på en adrenalinfylld resa genom snötäckta bergstoppar och utmanande terräng. Denna begagnade version till Xbox erbjuder spelare möjligheten att uppleva spänningen och friheten i att åka snowboard till ett överkomligt pris.

I Amped kan spelaren välja mellan olika snowboardåkare och ge sig ut på backarna för att utföra spektakulära tricks och hopp. Genom att tävla i olika tävlingar och utmana andra spelare kan spelaren låsa upp nya banor, utrustning och karaktärsanpassningar för att ta sin snowboardåkning till nästa nivå.

Denna begagnade disk för Xbox ger dig möjlighet att uppleva den spännande och realistiska spelupplevelsen i Amped till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en erfaren snowboardåkare eller bara letar efter en rolig och utmanande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, realistiska fysik och mångfald av banor och trick att utföra tar Amped spelaren med på en autentisk snowboardupplevelse. Ge dig ut på backarna, utför dina bästa trick och gör dig redo att bli den ultimata snowboardmästaren med detta begagnade spel till Xbox.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 630029797

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Amped (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?