Beskrivning

Få tillbaka den klassiska kampupplevelsen till din Wii U med Super Smash Bros, en legendarisk titel som har förenat spelare i episka strider i flera generationer. Denna begagnade version av spelet ger dig möjlighet att återuppleva spänningen och glädjen till ett överkomligt pris.

Super Smash Bros till Wii U bjuder in spelare att dyka in i en intensiv stridsarena med ett fantastiskt urval av karaktärer från olika spelserier. Med ikoniska figurer som Mario, Link, Samus Aran och många fler, får du möjlighet att utforska en rad fantastiska banor och slåss mot dina vänner i spännande strider.

Den begagnade versionen av Super Smash Bros till Wii U erbjuder en mängd olika spellägen, inklusive det klassiska flerspelarstridsläget där upp till fyra spelare kan kasta sig in i actionpackade strider. Dessutom kan du utmana dig själv i det enspelarläget och utforska bonuslägen för ytterligare variation och underhållning.

Med färgglad grafik och smidiga kontroller ger Super Smash Bros till Wii U spelaren en omslutande och spännande spelupplevelse som är perfekt för spelkvällar med vänner och familj. Upplev spänningen att tävla mot dina favoritkaraktärer från Nintendo-universumet och kämpa för att bli mästaren i Super Smash Bros.

Oavsett om du är en veteran inom serien eller ny till Super Smash Bros, kommer denna begagnade version av spelet till Wii U att leverera timmar av spännande och minnesvärda spelstunder. Ge dig ut på en episk stridsresa genom Nintendo-universumet och upplev den ultimata kamparenan med Super Smash Bros.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 628946670

Visningar 123

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Super Smash Bros (Begagnad)

Pris

199 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?