Beskrivning

Ge dig ut på en episk resa till en galax långt, långt borta med Lego Star Wars The Video Game till Xbox. Denna begagnade version av det klassiska spelet är det perfekta valet för fans av både Lego-spel och Star Wars-universumet som söker en underhållande och nostalgisk spelupplevelse till ett överkomligt pris.

I Lego Star Wars The Video Game får spelaren återuppleva händelserna från de första tre Star Wars-filmerna, Episod I till III, i en charmig och humoristisk Lego-uppsättning. Utforska kända platser som Tatooine, Coruscant och Death Star, medan du spelar som dina favoritkaraktärer från Star Wars-sagan, alla återskapade med Lego-klossar.

Den begagnade versionen av Lego Star Wars The Video Game till Xbox erbjuder en mängd olika nivåer och uppdrag för spelaren att utforska och njuta av. Lösa pussel, bekämpa fiender och samla Lego-bitar när du kämpar mot den mörka sidan av Kraften och räddar galaxen från Imperiet.

Med färgglad grafik, karaktäristisk humor och ikonisk musik från Star Wars-filmerna, ger Lego Star Wars The Video Game spelaren en underhållande och nostalgisk spelupplevelse som kastar dem rakt in i en värld av äventyr och fantasi. Upplev den spänning och glädje som bara Lego-spel och Star Wars-universumet kan erbjuda när du tar dig an utmaningarna och triumferna i Lego Star Wars The Video Game.

Oavsett om du är en långvarig fan av Lego-spel eller Star Wars-sagan eller ny till serien, kommer denna begagnade version av spelet till Xbox att leverera timmar av rolig och minnesvärd spelglädje. Ge dig ut på en resa genom galaxen och bli en legendarisk Jedi-mästare i Lego Star Wars The Video Game.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 628745131

Visningar 89

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Lego Star Wars The Video Game (Begagnad)

Pris

149 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?