Beskrivning

Kasta loss och ge dig ut på ett spännande piratäventyr med Pirates of the Caribbean At World's End till Xbox 360. Denna begagnade version av spelet är det perfekta valet för alla piratfans som vill uppleva spänningen och äventyret i det legendariska Pirates of the Caribbean-universumet till ett överkomligt pris.

I Pirates of the Caribbean At World's End tar spelaren rollen som några av filmseriens mest ikoniska karaktärer, inklusive Jack Sparrow, Will Turner och Elizabeth Swann. Utforska exotiska öar, segla över farliga hav och ställ dig emot legendariska pirater i ett försök att rädda världen från de onda krafterna.

Den begagnade versionen av Pirates of the Caribbean At World's End till Xbox 360 ger spelaren möjlighet att delta i spännande sjöstrider, utforska mystiska grottor och lösa intrikata pussel för att avancera genom spelets spännande berättelse. Med en mängd olika uppdrag och sidouppdrag att utforska, kommer spelaren att ha timmar av underhållning och äventyr framför sig.

Med förbättrad grafik och realistiska ljudeffekter, tar Pirates of the Caribbean At World's End spelaren med på en visuell resa genom det karibiska havet och bortom. Upplev den spänning och action som bara Pirates of the Caribbean-universumet kan erbjuda, och ge dig in i striden mot de mörka krafterna som hotar att kasta världen in i kaos.

Oavsett om du är en fanatisk beundrare av Pirates of the Caribbean-filmerna eller bara älskar piratäventyr, kommer Pirates of the Caribbean At World's End (Begagnad) till Xbox 360 att tillfredsställa ditt behov av spänning och äventyr. Ge dig ut på ett oförglömligt piratäventyr och upptäck skatter som väntar på att bli upptäckta i det karibiska havet.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 628477501

Visningar 89

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Pirates of the Caribbean At World's End (Begagnad)

Pris

49 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 2 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?