Beskrivning

Hunter: The Reckoning Redeemer är en actionspelupplevelse som tar spelaren med på en mörk och skrämmande resa genom en värld fylld av ondska och övernaturliga fiender. Denna begagnade version till Xbox erbjuder spelare möjligheten att bekämpa mörkrets krafter och rädda mänskligheten till ett överkomligt pris.

I Hunter: The Reckoning Redeemer kan spelaren välja mellan olika jägarkaraktärer, var och en med sina egna unika vapen och färdigheter, och bekämpa horder av onda varelser och monster. Spelet erbjuder en spännande kampanjläge där spelaren måste navigera genom farliga miljöer och utföra uppdrag för att avslöja och stoppa de mörka krafterna som hotar världen.

Denna begagnade disk för Xbox ger dig möjlighet att uppleva den skrämmande och actionfyllda atmosfären i Hunter: The Reckoning Redeemer till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av skräckspel, actionspel eller bara letar efter en spännande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, atmosfäriska ljud och intensiva stridsscener tar Hunter: The Reckoning Redeemer spelaren med på en resa genom den mörka och skrämmande världen av övernaturlig kamp. Ge dig ut på jakt, bekämpa de onda krafterna och gör dig redo att rädda mänskligheten med detta begagnade spel till Xbox.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 630114763

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Hunter The Reckoning Redeemer (Begagnad)

Pris

99 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?