Beskrivning

Få ut det bästa av två världar med Fable II och Halo 3 Bundle Edition till Xbox 360. Denna begagnade paket ger spelarna möjlighet att njuta av två klassiska titlar från Xbox-serien till ett förmånligt pris.

Fable II tar spelaren med på en episk resa genom Albion, en fantasivärld fylld med magi, äventyr och val som påverkar din karaktärs öde. Utforska den öppna världen, interagera med karaktärer och forma din egen saga medan du kämpar mot ondska och söker efter ditt öde.

Halo 3 tar spelarna med på en intergalaktisk strid mot den främmande rasen Covenant som hotar att utplåna mänskligheten. Kliv in i rustningen som Master Chief och bekämpa fienden genom en serie spännande uppdrag och multiplayer-lägen, där varje skott kan avgöra ödet för universumet.

Denna begagnade bundle edition för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva bägge dessa kritikerrosade titlar till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av RPG-genren, FPS-genren eller bara letar efter en mångsidig spelupplevelse, kommer detta paket att leverera timmar av underhållning.

Med sina fängslande berättelser, imponerande grafik och unika spelupplevelser ger Fable II och Halo 3 Bundle Edition till Xbox 360 spelarna den ultimata kombinationen av äventyr och action. Ge dig in i två olika världar och upptäck allt som dessa fantastiska spel har att erbjuda med detta begagnade paket till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629684524

Visningar 100

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Fable II + Halo 3 Bundle Edition (Begagnad)

Pris

99 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?