Beskrivning

Ge dig in i en episk strid mot utomjordingar och utforska den mystiska staden New Mombasa med Halo 3: ODST till Xbox 360. Denna begagnade titel tar spelaren med på en spännande resa genom en ny berättelse inom Halo-universumet.

I Halo 3: ODST kliver spelaren in i rollen som en Orbital Drop Shock Trooper (ODST), en specialenhet inom UNSC (United Nations Space Command), som skickas till New Mombasa för att genomföra ett farligt uppdrag. Utforska den mörka och ödelagda staden, bekämpa Covenant-styrkor och samla ledtrådar för att lösa mysteriet bakom dina kamraters försvinnande.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva spänningen och intensiteten i Halo 3: ODST till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av FPS-genren eller bara letar efter en spännande och gripande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina realistiska miljöer, imponerande grafik och intensiva strider tar Halo 3: ODST till Xbox 360 spelaren på en actionfylld resa genom en värld där mänskligheten står inför sitt öde. Ge dig ut på uppdrag, bekämpa fienden och kämpa för att överleva i en värld där varje beslut kan påverka resultatet av kriget.

Oavsett om du är en samlare, en FPS-entusiast eller bara en spelare som söker en spännande och oförglömlig spelupplevelse, kommer Halo 3: ODST till Xbox 360 att tillföra den nödvändiga dosen av spänning och action till din spelupplevelse. Ta kontroll över din ODST-soldat och gör dig redo att slåss för mänsklighetens överlevnad med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629684502

Visningar 95

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Halo 3 ODST (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?