Beskrivning

Tom Clancy's End War tar spelaren med på en futuristisk resa genom ett världsomspännande krig där den taktiska kontrollen över striderna är nyckeln till seger. Denna begagnade version till Xbox 360 ger dig chansen att delta i intensiva strider och ta befälet över din egen armé till ett överkomligt pris.

I End War kliver spelaren in i rollen som en befälhavare för en av de tre fraktionerna: USA, Europa eller Ryssland, och leder sina trupper till seger på slagfältet. Genom att använda röstkommandon och taktiska beslut måste spelaren navigera genom strider över hela världen för att säkra kontrollen över resurser och territorium.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva den spännande och strategiska krigföringen i Tom Clancy's End War till ett förmånligt pris. Oavsett om du är en fan av realtidsstrategi, militära spel eller bara letar efter en utmanande och engagerande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, realistiska strider och innovativa spelupplägg tar Tom Clancy's End War till Xbox 360 spelaren på en resa genom en värld där varje beslut kan avgöra utgången av kriget. Ge dig ut på slagfältet, leda din armé till seger och gör dig redo att ta befälet med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629970828

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Tom Clancy's End War (Begagnad)

Pris

49 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 2 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?