Beskrivning

Dead Space 2 är en skrämmande överlevnadsskräcksspel som tar spelaren med på en skrämmande resa genom rymden, där fruktansvärda varelser hotar att utplåna mänskligheten. Denna begagnade version till Xbox 360 ger spelare chansen att återvända till den fasansfulla världen av rymdskräck till ett överkomligt pris.

I Dead Space 2 kliver spelaren återigen in i rollen som Isaac Clarke, en ingenjör som måste kämpa för att överleva och lösa mysteriet bakom en ond kraft som härjar ombord på den gigantiska rymdstationen Sprawl. Med begränsade resurser och skrämmande fiender runt varje hörn måste spelaren använda sig av taktik, snabbhet och mod för att överleva.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva den intensiva atmosfären och de spännande skräckupplevelserna i Dead Space 2 till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av skräckspel, science fiction eller bara letar efter en adrenalinfylld spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av spänning.

Med sina imponerande grafik, skrämmande ljud och förgörande skräckmoment tar Dead Space 2 spelaren på en resa genom en värld där varje steg kan vara ens sista. Ge dig ut på äventyr, utforska den skräckinjagande rymdstationen och gör dig redo att möta de fruktansvärda hot som lurar i mörkret med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 630016905

Visningar 83

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Dead Space 2 (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?