Beskrivning

Ge dig in i ett intensivt krigsspelupplevelse med Battlefield Bad Company 2 till Xbox 360. Denna begagnade titel tar spelaren med på en actionfylld och adrenalinfylld resa genom realistiska strider och explosiva slagfält.

I Battlefield Bad Company 2 kliver spelaren in i rollen som en soldat i det amerikanska specialförbandet Bad Company och deltar i en rad uppdrag över hela världen. Med avancerade vapen, fordon och taktiker måste spelaren bekämpa fienden och försvara sitt lag för att övervinna utmaningarna som ställs framför dem.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva den intensiva och taktiska krigsupplevelsen i Battlefield Bad Company 2 till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av FPS-genren, multiplayer-spel eller bara letar efter en spännande och engagerande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, realistiska ljud och dynamiska strider tar Battlefield Bad Company 2 till Xbox 360 spelaren på en resa genom en värld där varje beslut kan avgöra utgången av kriget. Ge dig ut på slagfältet, samarbeta med dina kamrater och gör dig redo att kämpa för seger med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629968138

Visningar 64

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Battlefield Bad Company 2 (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?