Beskrivning

Ge dig in i en värld av frusen kaos och episk strid med Lost Planet 2 till Xbox 360. Denna begagnade titel tar spelaren med på en explosiv och adrenalinfylld resa genom en fientlig planet fylld av faror och mysterier.

I Lost Planet 2 kliver spelaren in i rollen som en av de modiga soldaterna i NEVEC:s elitstyrka och tar sig an uppdrag över en rad fientliga miljöer. Med kraftfulla vapen, gigantiska robotar och taktiskt tänkande måste spelaren bekämpa de frusna monster som hotar att utplåna mänskligheten.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva den spänning och action som Lost Planet 2 har att erbjuda till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av actionspel, shooter-genren eller bara letar efter en utmanande och engagerande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, dynamiska miljöer och episka strider tar Lost Planet 2 till Xbox 360 spelaren på en resa genom en frusen och farlig värld där varje beslut kan avgöra överlevnaden. Ge dig ut på striden, kämpa för din överlevnad och gör dig redo att utforska en avlägsen planet med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629968130

Visningar 64

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Lost Planet 2 (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?