Beskrivning

MADE IN JAPAN

SNSP-WU-NOE-1

Känn ruset från arenan med WWF Royal Rumble till Super Nintendo. Denna begagnade klassiker tar dig tillbaka till den gyllene eran av wrestling och ger en intensiv och actionfylld spelupplevelse för fans av WWE (tidigare WWF).

I WWF Royal Rumble kan spelaren kliva in i ringen som någon av sina favorit-WWF-superstjärnor från den tiden, inklusive Hulk Hogan, The Undertaker, Bret "Hitman" Hart, och många fler. Strid mot motståndare i episka wrestlingsmatcher, utför spektakulära moves och försök att kasta ut dina motståndare över repen för att vinna den ultimata segern.

Denna begagnade kassetten för Super Nintendo ger dig möjlighet att återuppleva spänningen och spänningen i WWF Royal Rumble till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en långvarig fan av wrestling eller bara letar efter en rolig och underhållande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av actionpackad spelglädje.

Med färgglad grafik, autentiska wrestler-röster och smidig spelkontroll ger WWF Royal Rumble till Super Nintendo spelaren en dynamisk och engagerande upplevelse som kommer att hålla dig limmad till skärmen. Gör dig redo att kliva in i ringen och kämpa för att bli mästaren i WWF Royal Rumble.

Oavsett om du är en retrospelentusiast, en wrestling-fan eller bara en spelare som söker en klassisk spelupplevelse, kommer WWF Royal Rumble till Super Nintendo att leverera den nostalgiska kicken och underhållningen du söker. Ta tag i kontrollen och gör dig redo att slåss mot de största namnen inom wrestling med detta begagnade spel till Super Nintendo.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629501344

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

WWF Royal Rumble (Begagnad)

Pris

199 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?