Beskrivning

Tidningen Femina från 1958.

Reportage: Bertil Aréhn är arkitekt. Nu får Femina komma in i hans bostad vid sjön Gapern två mil utanför Karlstad. Det är hans sommarbostad, och den är modern och vacker. På flera färgbilder får vi nu se hur han har inrett den.

Reportage: Per Uddén är läkare i Timrå. Nu ger han en stor intervju. Han har uppfunnit en revolutionerande sanitetsbinda. Han ligger också bakom det nya preventivmedlet "Tulpanen". På bild ser vi hela hans stora familj i Timrå: Camilla Uddén, Marie Uddén, Anna-Carin Uddén, Eva Uddén, mamma Anna Britta Uddén, Anders Uddén, Peter Uddén, Göran Uddén och Patrik Uddén.

Reportage: Femina reste till Frankrike för att undersöka könsrollerna där. Kvinnorna som intervjuas säger att de älskar män och att kvinnans främsta uppgift, vid sidan av moderskapet, är att vara en god älskare åt sin man.

Artikel: Stellan Skarsgård är 16 år och flickornas hjärtan bultar för honom, skriver Femina. Nu är tonåringen Stellan Skarsgård på bild. Han har spelat Bombi Bitt i tv och nu strömmar beundrarbreven in från flickor. Stellan Skarsgård fick 5 000 kronor i lön för tv-serien.

Artikel: Asta Holm är den främsta underhållaren i Västerås. Bild på henne.

Artikel: Göte Wilk är författare och same. Han är den enda samen som skriver böcker i Sverige. Nu är han på bild och här berättas om hans nästa projekt.

Annons: Helsida: Pripps öl.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 631760102

Visningar 76

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 5 1968 Bertil Aréhn, Per Uddén, Stellan Skarsgård, Göte Wilk, Asta Holm

Pris

139 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

387 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?