Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1985.

Reportage: Bengt Randolfsson är komminister och har flyttat in i Hjortsberga prästgård utanför Ronneby i Blekinge. Nu har han upptäckt att det spökar i huset! Tidigare har han bott på Sturkö och i Ramdala, men där har det inte spökat. Kyrkskrivaren Gunilla Lindgren i Hjortsberga kan intyga att det verkligen spökar i huset. Bengt Randolfsson hör kusliga barnskrik om nätterna och det tassar runt osynliga väsen!

Reportage: TV-stjärnan Gun Hägglund berättar om sin barndom i Nynäshamn och visar privata familjebilder.

Reportage: Konstnären June Montana Lorentz i Landskrona har en mystisk gåva. För Hemmets veckotidning berättar hon om hur hon kan se in i framtiden. Hon kunde bl a förutse en katastrofal skogsbrand i Oskarshamn 1983. När hon målar sina tavlor så inträffar det hon har målat i verkligheten senare! Hennes föräldrar Anna Forsander och Johan Lorentz från Norge bodde i Montana, USA men flyttade tillbaka till Sverige.

Reportage: Idrottaren Jonny Nilsson kallas för "Jonny Bråttom". Efter många OS-guld har han nu ritat ett eget vackert hus i Hindås i Härryda kommun utanför Göteborg, som hans familj bor i. Tidningen besöker dem och träffar barnen Maria Nilsson och Madeleine Nilsson samt hustrun Marianne Nilsson. De berättar om sitt familjeliv. Ett krav som Jonny Nilsson hade var att hans blivande fru skulle vara vacker, och till sist hittade han en kvinna som var vacker: Marianne Nilsson. Hindås är perfekt. Det är nära till allt!

Reportage: Tidningen träffar stjärnan Pekka Langer och hans hustru Bibi Langer och de berättar om sommarstället på Tynningö i Stockholms skärgård. Pekka Langer har alltid varit tankspridd, men nu på ålderns höst så har även Bibbi Langer blivit tankspridd så nu är det lite rörigt. Nu berättar de hur de blev kära en gång i tiden och hur deras liv har varit. Dottern Jannike Langer bor på Tobago i Västindien och hon har gift sig med en Stanley från Tobago. Tillsammans har de sonen Dos Santos Noa Sebastian. De syns på bild.

Reportage: Lilly Fahlgren från Uppsala gick till läkaren. Då fick hon en chock. Hon hade starr! Nu berättar Lilly Fahlgren om besvären och en unik operation som har gjort henne bra igen! Lilly Fahlgren valde att besöka den privata kliniken Optagon i Stockholm. Hennes make är Karl-Erik Fahlgren. Han är skoldirektör i Uppsala. Dottern heter Birgitta Fahlgren-Sylvén.
?
Reportage: Fotbollsstjärnan Torbjörn Nilsson har skaffat en hund! Nu berättar han om kärleken till sin fyrfota vän och till sin fru Marie Rutell.

Annons: Opel Rekord.

Se gärna mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 572154903

Visningar 535

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Hemmets v 9 1985 Bengt Randolfsson, Gun Hägglund, June Montana Lorentz

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

370 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?