Beskrivning

Tidningen Veckojournalen från 1979.

Reportage: "Sveriges roligaste karl" Torsten Ehrenmark intervjuas. Nu är han arg över livsmedelsbutikernas utbud. Fiskluktande plast spänt över ett hönsskelett. Bara muskler och senor. Tacka vet jag hederlig pölsa och stångkorv! Det säger Torsten Ehrenmark medan tidningen intervjuar honom i ett av Stockholms snabbköp, och han är arg. "Köttet ser lika lockande ut som böckerna i ett missionshusbibliotek". Torsten Ehrenmark längtar till sin stuga i Dalsland där han kan sitta och äta stångkorv samt ål!

Reportage: Det är bara ett halvår kvar till folkomröstningen om kärnkraft. Hur ska det gå egentligen? Tidningen låter två personer med motsatt åsikt i frågan mötas i en duell. I den ena ringhörnan: Professor Tor Ragnar Gerholm. I den andra: Hannes Alfvén. De båda stridbara männen lägger fram argumenten!

Reportage: Poeten Jacques Werup intervjuas om sin syn på världen och Malmö. Han sitter i sitt hus på Österlen och funderar över livet och tillvaron. Han förklarar att han är romantiker.

Reportage: Konstnären Moussie Hellström Sayers bor med sin man Michael Sayers i ett hus nära Pennbroke Square i London. Nu visar Moussie Hellström Sayers upp sitt fantastiska hem! Moussie Hellström Sayers är från Stockholm från början men hon kom till London för att prova på jobbet som modejournalist. Där gifte hon sig med brottmålsadvokaten Michael Sayers.

Reportage: Britt-Marie Huss Hedin har ett förflutet inom journalistiken. Numera är hon gift med ambassadören Sven Fredrik Hedin och hon är en av pionjärerna inom den nya branschen PR, public relations. Nu intervjuas Britt-Marie Huss Hedin.

Reportage: Malin Basil från Sverige har flyttat till Saudiarabien. Här ser man inga kvinnor. Kvinnorna finns inom hemmets murar. Men Malin Basil är ändå förälskad i landet! Malin Basil är konstnär i det märkliga landet och hon fascineras av beduinernas livsstil.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 573837039

Visningar 566

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

VJ. 39 1979 Malin Basil, Moussie Hellström, Tor Ragnar Gerholm,

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

369 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?