Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1985.

Reportage: Anita Andersson och Leif Karlsson i Trollhättan väntade sitt tredje barn. Allt var normalt. Men plötsligt och dramatiskt komm lilla Angelica Karlsson till världen på badrumsgolvet halvkvävd och utan livstecken! Hjältarna som räddade henne var ambulansmännen Mats Björk och Mats Olsson. Barnen Jimmy Karlsson och Caroline Karlsson gläds åt att deras lillasyster kunde räddas.

Reportage: Erik Berg och hans fru Hedvig Berg bodde i ett torp i Värmland när de upptäckte att det spökade i huset! Någon klampade runt där. Huset låg ödsligt till utanför Ekshärad på väg mot Malung. Det var läskigt. Tidningen träffar dem i Jönköping där de numera bor och de berättar om skräckupplevelserna från Värmland.

Reportage: Ann-Marie Lagerwall, född Ann-Marie Thånell hittade kärleken i Sture Lagerwall, som spelade Bombi Bitt på film. De gifte sig och flyttade till Malmö. Ann-Marie Thånell var en av de vackraste flickorna som fanns i sin hemstad när hon växte upp, skriver tidningen. Tidigare var hon gift med en flygofficer och fick tre barn. Hennes älskade Sture Lagerwall avled 1964. Ann-Marie visar bilder på Stures äldste son Staffan Lagerwall som är född i Peru samt en ung flicka som heter Titti Lagerwall.

Reportage: Maj-Brit Carlson och poeten Broder Tor Bergner bor i ett gult 1700-talshus på Torkel Knutssons gata på Södermalm i Stockholm. De älskar varandra men deras liv har varit dramatiskt. Broder Tor Bergner är född i Luleå som son till en apotekare. Men han bråkade mycket med sin far.

Reportage: Operasångaren och skådespelaren Stefan Ljungqvist från Göteborg har blivit pappa! Nu visar han upp lilla Elin Ljungqvist för Hemmets Veckotidnings läsare. Hon föddes 8 februari kvart över tolv på dagen och hon vägde drygt fyra kilo.
Reportage: Folkkäre Bosse Larsson bor på föräldragården i Västerhaninge och nu bjuder han in tidningen dit. Hustrun heter Lisbeth Larsson och döttrarna på bild heter Susanna Larsson, Anna Larsson och Lisa Larsson.

Se gärna mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 572619904

Visningar 527

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Hemmets v 20 1985 Ann-Marie Lagerwall, Broder Tor Bergner, Stefan Ljungqvist

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

371 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?