Beskrivning

Tidningen Året runt från 1973

Reportage: Louise Rudebeck från Örnsköldsvik är uppvuxen i överklassmiljö. Hennes far Johan Rudebeck var överläkare och modern jurist. Nu har Louise Rudebeck börjat jobba på Kibbutzen Beit Shita i Israel. Här är det knapert. Hennes man heter Avi. Barnen heter Joram och Anat. Året Runt hälsar på Kibbutzen och frågar hur Louise Rudebeck kunde byta sin bekväma tillvaro mot den slitsamma i Kibbutzen, där man när som helst kan behöva springa in i ett skyddsrum.

Reportage: Georg Thöfner och Ellen Thöfner från Förslöv nära Båstad i Skåne bor i ett stort gammalt skolhus i Västra Ljungby utanför Ängelholm. De var barnlösa. Då läste de om en stor familj i Norra Råda utanför Hagfors, med sju barn där mamman dog och fadern Harry Sjöstedt sedan avled i en trafikolycka. Barnen var föräldralösa. Georg Thöfner och Ellen Thöfner bestämde sig för att adoptera alla sju! Året Runt träffar jättefamiljen och pratar om hur svårt det var i början och hur lyckliga de är i dag. Hela familjen syns på bild.

Reportage: Fredrik Burgman från Umeå är vår nya favorit i TV! Han medverkar i tv-programmet "Riksblandning". Nu berättar han om sitt liv för Året runt. En gång i tiden jobbade han som chokladpojke på Röda kvarn i Umeå.

Reportage: Författaren och tv-profilen Lars Madsén har lämnat villan i Lidingö och flyttat till en gammal gård i den lilla byn Högelund i Tisselskog i Dalsland. Året runt intervjuar honom där och tittar på huset.

Reportage: Året Runt besöker fängelset i Kumla. Vad försiggår egentligen bakom de höga murarna? Hur lyckades 15 interner rymma från det rymningssäkra fängelset?

Reportage: Majken Karlsson från Bäckefors i Dalsland är en mycket märklig kvinna. Hon älskar att spela bingo och hon gör det ofta. Saken är dock den att Majken Karlsson är blind! Hur lyckas hon? Året runt åkte till Bäckefors för att ta reda på det.

Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 571381340

Visningar 525

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året r nr 22 1973 Louise Rudebeck, Georg Thöfner, Fredrik Burgman, Lars Madsén

Pris

89 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

373 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?