Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1985.

Reportage: Poeten Karl Vennberg och författaren Ingegärd Martinell har en 16-årig dotter som heter Hanna Vennberg. Tidningen besöker familjen i deras hem. Hanna Vennberg samlar på djur och huset är fullt av dem. Åldersskillnaden är stor mellan paret Karl Vennberg och Ingegärd Martinell, men det har aldrig varit något problem.

Reportage: Ewa-May Lindström från Fogeryd utanför Ödeshög berättar om när hennes mamma dog. Ewa-May Lindström var liten och nu skulle hon ensam ta hand om nio syskon! Tidningen träffar Ewa-May Lindström i hennes hemtrevliga kök i Västerås och hon berättar om sitt dramatiska liv.

Reportage: Monica Dominique och Carl-Axel Dominique bjuder in tidningen till sitt hem och visar upp det. De bor i en stor villa i Huddinge tillsammans med barnen Jonas Dominique, Joakim Dominique och Johannes Dominique. Alla finns på bild. För tidningen berättar de om hur det gick till när de blev ett par samt hur de har valt att inreda sitt gemensamma hem.

Reportage: Landslagskaptenen Lars "Laban" Arnesson bjuder in tidningen till sin barndoms stad, Sandviken. Hans far var kyrkvaktmästare där och Lars Arnesson är uppväxt i Sandvikens arbetarkvarter. Lars "Laban" Arnesson visar runt i Sandviken och berättar om sitt liv och vägen mot den absoluta toppen som förbundskapten för svenska fotbollslandslaget.

Reportage: Mona Seilitz bjuder in tidningen till sitt sommarhus i Kämpinge på Söderslätt i Vellinge kommun, mellan Höllviken, Falsterbonäset och Trelleborg. Hon drömde en gång om att bli modedirektris men hon blev skådespelare i stället. Fast symaskinen har hon inte glömt!

Reportage: Skådespelaren Ingvar Hirdvwall och hans hustru Marika Lindström, även hon skådespelare intervjuas. Tillsammans visar de upp sitt barn, Agnes Hirdwall. Sedan tidigare har Ingvar Hirdwall sonen Jacob Hirdwall tillsammans med Margita Ahlin i Göteborg.

Reportage: Nils Gabrielsson i Bromölla kallas för "Fågeldoktorn". Han tar hand om djur som far illa. Tidningen intervjuar honom.

Samt: Mode, mat, livsstil.

Se gärna mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 571355272

Visningar 927

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Hemmets v 10 1985 Ingegärd Martinell, Monica Dominique, Agnes Hirdwall

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

371 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?