Beskrivning

Tidningen Femina från 1960.

Reportage: Jules Sylvain i stor intervju. Nu berättar han vad livet har lärt honom.

Reportage: Tidningen har besökt Bukarest, en besynnerlig stad. Den brukade kallas för "Balkans Pars". Man träffar vanliga människor i Rumänien och de tycker att de bor i paradiset. Men Femina konstaterar att de inte alls har samma levnadsstandard som vi i Sverige. Rumänien är kommunistiskt och det arbetet sker i kollektiv.

Reportage: Femina har besökt Askim för att fotografera ett vackert hus. Här bor ingenjör Tore Bergström och hans fru Nan Bergström. Detta är ett mycket modernt hus med swimmingpool. Vilken lyx!

Reportage: Femina har också tagit bilder på ett vackert hus som tillhör Inga-Louise Lindgren och Jörgen Lindgren. De är konstnärer och de bor i Lerum.

Reportage: Femina har också fotograferat huset som Gösta Malmqvist har i Ingelstad. Han är läkare.

Reportage: Tidningen har också fotograferat huset som tillhör Inga-Lill Ekelund och Ivar Ekelund. De bor i "Svalekrogen" i Maglehem utanför Kristianstad.

Artikel: Rune Wikström är badläkare på Mösseberg i Falköping. Nu är han på bild tillsammans med hustrun. Här berättas om vad som händer på Mösseberg.

Artikel: City Grill Restaurang i Helsingborg har fått en ny bar. På bild ser vi ägaren Rolf Anderberg i baren. Här berättas om restaurangen.

Artikel: Jan-Eve Carlsson är på bild tillsammans med Nils Falk och Anne Thunström. De jobbar vid teaern. På bild är även sminkösen Maj Ramström.

Annons: Helsida: Graetz tv-apparat.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 628443366

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 36 1960 Jules Sylvain, Bukarest, Nan Bergström, Maj Ramström, Maglehem

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

366 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?