Beskrivning

Tidningen Femina från 1958.

Reportage: Susanna Ramel är gift med Povel Ramel. Medan Povel är ute på turnéer sköter hon hus och hem. Femina träffar Susanna Ramel och barnen. De bor på Oskarsstigen på Lidingö, i en stor villa där. Friherrinna Susanna Ramel har dock hjälp av ett hembiträde. Bild på dottern Charlotte Ramel. Bild på sonen Mikael Ramel. Nu berättar Susanna Ramel hur hon och Povel Ramel träffades, hur det kändes att bli baronessa och hur det är att vara gift med en av Sveriges mest kända personer.

Reportage: Andelen kvinnor är mycket högre än andelen män i Tyskland efter kriget. Därför kan tyska män ställa mycket höga krav på den kvinna de vill gifta sig med. Femina har besökt Tyskland och skildrar här skevheten i könssammansättningen och vilka konsekvenser den får.

Artikel: Konstnären Bertil Öhlund är på bild tillsammans med sin fru Yvonne från Grekland. Bertil väcker just nu uppmärksamhet i Paris.

Artikel: Sven-Erik Stoume, Harry Falkenbäck och Raymond Sjöqvist är på bild. De har nämligen spexat runt i Hagaparken.

Artikel: Konstnären Erik Grate och hans fru Edna Martin är på bild. I artikeln berättas om hur de ingick i den krets människor som firade av Gamla Konstfack.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 620711591

Visningar 222

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 27 1958 Susanna Ramel, Bertil Öhlund, Harry Falkenbäck Povel Ramel

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

378 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?