Beskrivning

Veckotidningen Idun från 1953.

Omslaget: Douglas Dickson och Eva Lithander på Amarantbal.

Reportage: Idun har fått komma hem till Marit Neymark och Ejnar Neymark. De bor i en större villa och de har ett hembiträde som sköter om det mesta. På bild ser vi bl a sonen Tor Neymark samt de övriga barnen. Nu berättar de om sitt familjeliv och sin vardag.

Reportage: Idun har hälsat på hemma hos Kurt Walles och makan Solveig Walles. På bild ser vi även deras lilla dotter. De visar upp sitt hem och sina möbler och berättar om sina liv.
Reportage: Det har varit pampig amarantbal i Göteborg. På bilderna ser vi de vackert klädda gästerna: Ingrid Mann, Märta Löfmark, Ingrid Fraenkel, Marianne Claësson, Ann-Marie Andrén, Barbro Gate, Ingvor Frodé, Britt Kyllerfeldt, Kristian von Sydow, William Kay, Karl Robert Brenckert, Berit Mark m fl.

Reportage: Idun har träffat Povel Ramel i hans villa på Lidingö. Nu berättar Povel Ramel varför han tycker att det är ganska stora likheter mellan apor och människor.

Artikel: Gabrielle Garland är på bild. Hon har precis fått fast jobb på Sveriges Radio, på Föredragsavdelningen. Nu får vi känna henne lite bättre.

Bild: Assim Person bor på Kaggeholmsvägen 68 i Enskede. Nu har hon tagit en bild på två barn som pussar varandra. Femina publicerar den bilden.

Bild: Erik Falkenborg är på bild. Han har nämligen bestämt sig när det gäller hur lång en kvinnas kjol ska vara. BIld på honom medan han är på golvet och håller i en kvinnas kjol.

Bild: Hans Cornéer har gift sig med Anita Cornéer i Göteborg. Nu är brudparet på bild.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektnr 633395061

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Idun 4 1953 Tor Neymark, Kurt Walles, Ingvor Frodé, Hans Cornéer, Povel Ramel

Pris

139 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

387 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?