Beskrivning

Watch Dogs är en actionfylld öppen världsspel där spelaren tar rollen som Aiden Pearce, en skicklig hacker och före detta brottsling som är fast besluten att hämnas för en tragisk händelse i sitt förflutna. Denna begagnade version till Xbox 360 ger spelare chansen att utforska den dynamiska staden Chicago och använda sig av avancerad teknologi för att manipulera dess invånare och infrastruktur.

I Watch Dogs kliver spelaren in i en värld där information är makt och allt är anslutet. Med hjälp av Aiden's smartphone och hans förmåga att hacka sig in i stadens system, kan spelaren manipulera trafikljus, stänga av säkerhetskameror, stjäla pengar från bankkonton och mycket mer för att nå sina mål.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva den spännande och innovativa spelupplevelsen i Watch Dogs till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av actionspel, öppen värld eller bara letar efter en engagerande berättelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, djupa berättelse och innovativa spelupplägg tar Watch Dogs spelaren på en resa genom en mörk och farlig värld där varje val och varje handling kan ha konsekvenser. Ge dig ut på uppdrag, utforska den levande staden och gör dig redo att avslöja dess mörka hemligheter med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629998336

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Watch Dogs (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?