Beskrivning

Ge dig in i en värld av överlevnad och skräck med Resident Evil 5 till Xbox 360. Denna begagnade titel tar dig med på en spännande resa genom en apokalyptisk värld där zombier och faror lurar runt varje hörn.

I Resident Evil 5 kliver spelaren in i rollen som Chris Redfield, en erfaren agent för BSAA (Bioterrorism Security Assessment Alliance), som skickas till den afrikanska kontinenten för att undersöka och stoppa spridningen av ett dödligt virus. Tillsammans med sin partner Sheva Alomar måste Chris navigera genom farliga områden, ställas inför skrämmande fiender och lösa pussel för att överleva och stoppa det onda som hotar världen.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva spänningen och intensiteten i Resident Evil 5 till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av skräckgenren eller bara letar efter en adrenalinfylld spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina realistiska miljöer, spännande berättelse och skrämmande fiender tar Resident Evil 5 till Xbox 360 spelaren på en nervkittlande resa genom en värld där varje beslut kan vara skillnaden mellan liv och död. Ge dig ut på uppdrag, samarbeta med din partner och kämpa för att överleva i den mörka och kusliga världen.

Oavsett om du är en samlare, en skräckspelsentusiast eller bara en spelare som söker en spännande och oförglömlig spelupplevelse, kommer Resident Evil 5 till Xbox 360 att tillföra den nödvändiga dosen av spänning och skräck till din spelupplevelse. Ta kontroll över Chris och Sheva och gör dig redo att utforska den hemsökta världen med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629684521

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Resident Evil 5 (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?