Beskrivning

Ny produkt direkt från tillverkaren!

Beskrivning:Lokalbefolkningen och turister i Maui är på väg till stranden för en chans att hitta en trevlig plats att lägga sina handdukar på och njuta av den fantastiska utsikten över det hawaiiska havet. I Maui vill du hitta och placera strandbesökare på din sand så att de skapar tilltalande mönster, samtidigt som de placerar sina handdukar nära havet eller i skuggan av träd eller paraplyer för att tjäna flest poäng. Men att komma för nära något av dessa områden är riskabelt och kan förstöra deras planer!

I spelet har du din egen strandbräda med plats för 13 handdukar, brädan har sju rader där handdukar kan placeras och under uppsättningen placerar du slumpmässigt åtta paraplyer på angivna platser på din bräda. Varje spelare placerar en slumpmässig handduk i kolumnen längst till vänster på sin bräda; varje handduk har tre olika mönster på sig. Placera sex slumpmässiga brickor i de två raderna på marknaden och en sanddollar i varje rad.

På en sväng, antingen ta alla sanddollar från endera raden på marknaden eller ta en handduk från marknaden; handdukar kostar 0, 1 eller 2 sanddollar, och dessa dollar placeras på marknadsraden. När du lägger en handduk måste du matcha minst ett mönster med handduken som är längst till höger på din strandbräda och du vill matcha så många mönster som möjligt. För varje match du gör flyttar du fram mönstrets poängmarkör 1-3 platser på resultattavlan; ju närmare havet eller skuggan desto fler poäng får du, men om du placerar en del av en handduk utanför lekområdet blir du straffad.

Om du täcker ett paraply får du dess bonus, oavsett om det är att flytta fram ett mönsters poängmarkör eller att ta emot en av två typer av pärlor.

När någon placerar en handduk i den sista kolumnen på sin strandbräda, slutför du rundan och ser sedan vem som har fått flest poäng från mönster, pärlor och överblivna sanddollar, som var och en är värd en poäng. Istället för att leka med paraplyer kan du vända din strandbräda för att hitta en septett av sandkrabbor. När du täcker en krabba med en handduk, kryper krabban på den delen av handduken, vilket kostar dig både det mönstret och några poäng.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 616952365

Visningar 82

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Maui till sveriges lägsta pris!

Pris

329 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 025 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?