Beskrivning

Ny produkt direkt från tillverkaren!

Maharaja är en ny upplaga av det klassiska spelet av författarna Wolfgang Kramer och Michael Kiesling. I den här nya versionen av spelet som stöder 1 till 4 spelare och är berikad med ny grafik och komponenter, bygger du statyer av din referensgud för att tillfredsställa Maharaja under deras besök och få segerpoäng i slutet av spelet beroende på majoriteten du når.
Under spelet tar spelarna rollen som präster som reser till olika städer i Indien och bygger statyer och helgedomar tillägnade sina favoritgudar för att utöka sin tillbedjan. För att göra det får de hjälp av flera karaktärer med olika förmågor. Varje år kommer Maharaja, Indiens store kung, att byta bostad och spelare kommer att få belöningar i enlighet med deras gudars dyrkansvärde. I början av varje år planerar spelarna sina handlingar i en hemlig fas som ska spelas samtidigt.

I slutet av det sjunde året eller när en spelare bygger sin sjunde staty avslutas spelet, då vinner spelaren med mest prestige.

Förutom den nya grafiken och komponenterna och från att spelare nu bygger statyer istället för palats, innehåller denna nya utgåva av Maharaja nya karaktärer att använda under tur som ändrar turordning, ytterligare sätt att tjäna segerpoäng, en extra bonus varje gång du gör en stad efter Maharajas besök beroende på assistenten du valde, och ytterligare modulära regler som kan läggas till under spelet och i slutpoängen.

—beskrivning från förlaget


Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 584465529

Visningar 226

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Maharaja till Sveriges lägsta pris!

Pris

449 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 025 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?