Beskrivning

Ny produkt direkt från tillverkaren!

Tiny Turbo Cars är ett frenetiskt racespel för 2 till 4 spelare där du programmerar rörelserna för din lilla leksaksbil i förväg, med ett glidande pussel som fungerar som din fjärrkontroll.

Välj din bil, ta din fjärrkontroll, skapa banan och gör dig redo att tävla! I början av varje omgång måste spelarna arbeta sig igenom sina glidande pusselkontroller samtidigt och försöka skapa den sekvens av åtgärder som de vill att deras bil ska utföra under rundan.

Varje symbol på pusslet motsvarar en av de möjliga åtgärderna — men bara de två mittersta raderna med kommandon på dina kontroller kommer att tillämpas, så det finns utrymme för manövrer, men var snabb! Den första spelaren som lägger ifrån sig sin handkontroll kommer att vara den första att flytta sin bil under omgången. Varje spelare kör sedan programmet de skapat, och ju tidigare du spelar under en runda, desto säkrare är du att dina handlingar faktiskt kommer att fungera som planerat snarare än att krascha in i oväntade hinder ... eller andra bilar!

Men att försöka vara snabb kan också öka dina chanser att göra misstag, och varje gång du tar skada tappar du batterikraft, vilket kommer att sakta ner dig. Men hey, misstag händer, eller hur? Du kan alltid ladda om och vara tillbaka i loppet.

Detta är ett häftigt lopp, med fallgropar runt varje hörn och skrupelfria motståndare! Missa inte din chans att skjuta dina missiler mot dina motståndare – innan de träffar dig! Den första spelaren som passerar mållinjen vinner!

—beskrivning från förlaget


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 584460668

Visningar 215

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Tiny Turbo Cars till Sveriges lägsta pris!

Pris

329 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 028 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?