Beskrivning

Ny produkt direkt från tillverkaren!

Med en grupp pionjärer har du lämnat civilisationen bakom dig för att bosätta dig längs stranden av Boonlake, en sedan länge bortglömd region bebodd av människor för länge sedan. Detta outforskade område lockar dig! Bli en del av en ny gemenskap och engagera dig för det gemensamma bästa. Utforska landskapen, bygg hus och bosättningar, föda upp boskap, producera råvaror och utveckla en infrastruktur. Gör ditt bästa för att automatisera dessa processer. Ta chansen att göra det bästa av ditt nya liv i Boonlake.

Boonlake är ett expertspel där du upptäcker att du förbättrar ditt liv - och din grupps liv - i detta nya territorium... men hur du lyckas med detta är helt upp till dig! På grund av en ny handlingsmekanism fortskrider varje spel olika. Varje åtgärd måste övervägas noggrant eftersom de andra spelarna också drar nytta av den åtgärd du väljer. Utöver detta avgör handlingen hur långt du kan flytta ditt skepp - ju längre och snabbare, desto bättre!

—beskrivning från förlaget


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 584457809

Visningar 404

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Boonlake till Sveriges lägsta pris! Boon Lake

Pris

549 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 025 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?