Beskrivning

Ny produkt direkt från tillverkaren!
En allegori berättar en fängslande historia samtidigt som den döljer en djupare, meningsfull moral under. Tävla med andra som kända författare, som var och en skriver en trilogi av berättelser: Natur, Energi och Ande. Bemästra användningen av lore för att införliva kraftfulla teman i dina berättelser. När spelet är slut kommer du att belönas för att du har vävt en dold moral genom alla dina berättelser, men bara den mest koncisa berättelsen kommer att bli en litterär klassiker för tiderna!

I Allegory är du en mytisk författare. Bjud med hjälp av loremarker för att samla in temakort för att skapa dina berättelser (natur, energi och ande). I slutändan får du bara berättelsen med det lägsta totala värdet. Förbättra ditt partitur genom att inkludera uppsättningar av teman genom hela din trilogi. Tjäna bonuspoäng för att ta med din moral i varje berättelse. Spelaren med flest poäng har skrivit en klassisk berättelse och bemästrat allegorin!


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 592218847

Visningar 202

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Allegory till Sveriges lägsta pris!

Pris

199 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 017 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?