Beskrivning

Ny produkt direkt från tillverkaren!

Batman: Everybody Lies är ett brottslösande avdragsspel för 2-4 spelare som utspelar sig i rik historia om Batmans serieuniversum. Spelarna tar på sig rollerna som fyra nyckelutredare – den instinktive journalisten Warren Spacey, den ihärdiga reportern Vicki Vale, den brutale detektiven Harvey Bullock eller den listiga Catwoman – som dras in i en rad mystiska händelser som utspelar sig i Gotham City.

Under hela spelet fattar spelarna tillsammans beslut som driver utredningen och försöker lösa en rad utmanande fall. De besöker kända platser i Gotham City (som Batcave, Arkham Asylum, Blackgate Penitentiary och Gotham City Gazette) och korsar vägar med välkända Batman-karaktärer (som Batman, The Penguin, Poison Ivy, Mr. Freeze, Scarecrow och mer) samtidigt som de försöker jaga spår, identifiera misstänkta och samla tillräckligt med information för att hjälpa till att rädda Gotham City. Spelet lägger också till en helt ny dold agenda-mekaniker, som tilldelar hemliga mål och unika vinstvillkor för varje spelare baserat på vilken DC-karaktär de porträtterar.

I Batman: Everybody Lies använder spelarna en mängd olika fysiska och digitala spelkomponenter – en kortlek med viktiga ledtrådar och vändningar, olika fysiska utdelningar och en dedikerad webbplats med tillgång till resurser i världen från Gotham City Gazette-arkiven – för en verkligt uppslukande upplevelse. Spelet innehåller också en annan ny tematisk upplevelse – Scener – som väcker minnesvärda gameplay-ögonblick till liv via originella serietidningsillustrationer som känns slitna direkt från sidorna och panelerna i de älskade serierna.

Börjar med en inledande prolog utformad för att bekanta spelare med spelreglerna, Batman: Everybody Lies fortsätter sedan med tre stora fall att lösa, vart och ett tar ungefär 2-3 timmar att spela. Varje fall kan spelas separat som fristående avsnitt, men om spelare skulle knäcka alla fyra fallen kommer de att nysta upp en mästerlig berättelse med en episk klimax. Varje scenario avslutas med en slutrapport med frågor som verifierar hur väl teamet har undersökt fallet.

—beskrivning från förlaget


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 584453297

Visningar 386

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Batman Everybody Lies till Sveriges lägsta pris! Läderlappen

Pris

349 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 039 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?