Beskrivning

Ny produkt direkt från tillverkaren!

De stora oljereserverna utanför de norska stränderna är ett miljökontroversiellt ämne, men det förblir utan tvekan en av de viktigaste bidragsgivarna till landets enorma rikedom. Offshore är ett lättviktigt konkurrenskraftigt strategispel om denna mycket specialiserade industri.

I spelet bygger spelarna oljeplattformar i Nordsjön. Att öppna ett nytt oljefält är naturligtvis inte lätt då det kräver både teknik och tillfälligt samarbete mellan aktörer. På din tur utför du en av tre åtgärder:

Köp en teknikbricka
Exportera olja (säljer den för poäng och pengar)
Öppna ett nytt oljefält och borra efter olja
Att öppna ett nytt oljefält är den mest komplexa handlingen: Ensam eller tillsammans med en annan spelare måste du ha den nödvändiga tekniken och även betala öppningskostnaden. Vem som ska använda vilken teknik och hur kostnaden ska fördelas måste överenskommas mellan aktörerna. Spelarna borrar sedan efter olja i ett litet press-your-luck-minispel: Spelarna måste bestämma hur djupt de vill borra, samtidigt som de undviker att alltför mycket tryck byggs upp eftersom detta kan resultera i en utblåsning. Kombinationen av teknikplattor som används för att öppna fältet kommer också att påverka borrningen på olika sätt.

De tillfälliga samarbetena och spelarnas gemensamma intressen i borrfaserna skapar ett spännande spel där spelarna delar både framgångar och misslyckanden.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 584447991

Visningar 405

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Offshore till Sveriges lägsta pris! Off Shore

Pris

399 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 029 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?