Beskrivning

Ny produkt direkt från leverantören:

Information från leverantören: I den här Harry Potter-utgåvan av Cluedo-spelet har en elev försvunnit från Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Vem kan lösa det mystiska försvinnandet? Barn leker som Harry, Ron, Hermione, Ginny, Luna eller Neville och försöker ta reda på vem som gjorde det, vilken besvärjelse eller föremål som användes och var attacken ägde rum.

Harry Potter-fans kommer att känna igen Owlery, Trophy Room och andra platser i Wizarding World på Hogwarts spelplan. Att rulla ett husvapen på Hogwarts-tärningen låter spelaren flytta ett hjul på brädan ett snäpp. Det kommer att avslöja hemliga passager, föränderliga trappor, dörrar som kanske inte är tillgängliga att använda, eller det mörka märket kan dyka upp.

Gå från plats till plats i Hogwarts och begränsa möjligheterna när andra spelare visar sina kort. Om någon tror att de har löst fallet beger de sig till Dumbledores kontor för att göra en anklagelse. En korrekt anklagelse vinner spelet. Brädspelet är för barn från 8 år och uppåt.

INSPIRERAD AV HARRY POTTER
The Cluedo: Wizarding World Harry Potter edition brädspel är ett spännande spel med "whodunit" med konstverk och karaktärer inspirerade av Wizarding World Harry Potters universum

VEM VAD VAR
Barn flyttar runt på brädan som Harry, Ron, Hermione, Ginny, Luna eller Neville och försöker ta reda på vem som försvann, vilken besvärjelse som användes och var brottet ägde rum

BYTA SPELBORD
Spelare kan flytta hjulen i hörnen på brädet för att avslöja hemliga passager, för att visa vilka dörrar som kan eller inte är tillgängliga att använda, eller så kan det mörka märket dyka upp


Cluedo Harry Potter (Moving Hogwarts Board) innehåller:
Spelbräda (med 4 kartonghjul)
6 flyttare
6 studentkort
33 Hjälpkort
33 mörka kortlekar
21 mysteriekort
Anteckningsblock
40 House Point-poletter
6 misstänkta tokens
6 artiklar
Kuvert
2 Standardmatris
1 Hogwarts dör
Etikettark
Spelregler på Engelska

Ålder: från 8 år
Antal spelare: 3-5 spelare
Speltid: ca 30 min

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 616953298

Visningar 395

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Cluedo Harry Potter till sveriges lägsta pris!

Pris

399 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 022 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?