Beskrivning

Ny produkt direkt från tillverkaren!

I en dyster framtid, efter kollapsen av vår moderna tekniska värld, är de flesta av de strukturer som vi står högt för idag inte längre effektiva. De saker som gav oss tröst och lätthet har förfallit och förfallit. Centralregeringar har gett vika för lokala starka män. På vissa ställen är världen inget annat än en stor ödemark och i andra lokalbefolkningen frodas mänskligheten genom att återkalla sin förmoderna livsstil.

Genom det väljer alla män fortfarande att tävla och utmana varandra på de olika arenorna. Bilracing är en av dessa sporter som inte kommer att dö. Men reglerna gäller inte längre. Racerbanorna handlar inte längre om snabbhet och list. Nu liknar de höghastighetsdemoleringsderbyn. Den mest kända organiserade racingtävlingen av dem alla, Apocalypse Road, drivs av känslolösa ligister och monster som uppmuntrar förare att beväpna sina bilar och bokstavligen förstöra sina motståndare. Det är det romerska Colosseum reinkarnerat.

Med tiden har nya regler och organisationsstrukturer fått fäste. Tio lag fullföljer nu över Thunderverse i en säsongslång show av eldkraft och vriden metall. Förare arbetar som en del av ett team som kämpar för att klara varv under maskingevär och till och med missileld. Banorna, som förfaller i årtionden av förfall, är en virrvarr av hopp, jokerbanor och smuts. Ungefär som gamla gladiatorer, i en tid av intensiv ångest, uppmanar chansen att vara en hjälte, även för en dag, förare att riskera liv och lem för rikedom och mat. Arenan lockar, tar du ratten?

Apocalypse Road är ett racespel som använder Thunder Alley/Grand Prix-motorn. Spelare försöker få poäng genom att korsa mållinjen (något som roller derby) och genom att eliminera motsatta bilar. Det första laget till 15 poäng vinner evenemanget och får en dubbel portion mat som belöning.

I Apocalypse Road spelas ett lopp till ackumulering av 15 skinn för ett lag. Ett skinn kan poängsättas på två sätt.

Varje gång en bil passerar mållinjen är det värt 1 skinn.
Varje motståndarbil som elimineras under din aktivering är värd 1 Skin.
Det finns ingen ledning och det finns ingen spårning av överlappade bilar.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 584448626

Visningar 174

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Umbra Via till Sveriges lägsta pris! UmbraVia

Pris

249 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 025 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?