Beskrivning

Ny produkt direkt från tillverkaren!

I Corrosion leder var och en av er en fabrik och distribuerar ingenjörer för att bygga upp diversifierade poäng- och produktionsmotorer. I den ångfyllda luften är din största fiende dock tiden eftersom de flesta maskiner och växlar rostar bort snabbt, så det är klokt att även tillverka kromväxlar och investera i rostfria och kraftfulla krommaskiner.

På din tur kan du antingen spela ett ingenjörskort eller vrida på korrosionshjulet på din fabrik:

Att spela ingenjörer ger dig oftast nya maskiner och kvalificerade ingenjörer. Andra spelare kan kopiera din ingenjörs handling genom att spela en ingenjör i samma färg men högre betyg.
Att vrida på ditt korrosionshjul sätter dina maskiner i arbete och återför ingenjörer till din hand, men får också gamla växlar och maskiner att rosta.
För att bli framgångsrik måste du på ett smart sätt samordna dina ingenjörer och korrosionshjul och smidigt växla från en effektiv motor till nästa.

Spelslutet utlöses när specialpoängtillgången eller pristillgången tar slut. Sedan vinner den som kunde få flest poäng med sina maskiner och utmärkelser.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 584453908

Visningar 166

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Corrosion till Sveriges lägsta pris!

Pris

399 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 025 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?