Beskrivning

Tidningen Röster i radio och TV från 1963.

Reportage: Tidningen har följt med Lennart Hyland och hans hustru Tuss Hyland på en tur till Dalarna. Lennart Hyland satte sig vid ratten på sin Mercedes och så bar det iväg. Lennart Hyland är 44 år och han väger 71,8 kilo, skriver tidningen. Succéerna har varit många, men han säger att han aldrig tar något för givet. När som helst kan allt vara slut! Bild på Lennart Hyland i duschen. Bild på Hyland när han fiskar. Bild på Hyland på golfbanan. Bild på Tuss och Lennart när de tar en skogspromenad. Bild på tennisspelaren Hyland. Tuss förbereder mat till familjen eftersom småpojkarna Per Otto Hyland och Fredrik Hyland börjar bli hungriga. Bild på när Hyland simmar i utomhusbassängen i Tällberg.

Reportage: Tidningen har träffat professor Folke Henschen. Han är 82 år och forskar på åldrandet.

Reportage. Tidningen har besökt Härnösand och Härnösands Tekniska gymnasium. Där fotograferade man och pratade med elever. På bild ser vi läraren Karin Westman Berg. Barnen diskuterade bland annat om kvinnor ska kunna yrkesarbeta. Man kom överens att det går, bara kvinnan har hemhjälp. Annars är det viktigt att kvinnan stannar hemma eftersom alla barn behöver en mor.

Reportage: Regissören Bengt Lagerkvist i stor intervju.

Reportage: Just nu byggs vattenkraften ut i Norrland. Många drabbas. På bild ser vi paret Johan Fredriksson och Maria Fredriksson. De bor i byn Rödingsfors söder om Hemavan. Nu tvingas de bort från sitt hem. Snart ska deras mark dränkas av vatten. Här berättas om alla dem som nu tvingas flytta.

Se även mina andra tidningar till salu.
Jag samfraktar!

Objektnr 616381896

Visningar 170

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Röster i radio 1962 40 Lennart Hyland, Folke Henschen, Bengt Lagerkvist

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

366 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?