Beskrivning

Tidningen Veckojournalen från 1978.

Reportage: Kung Carl Gustaf i stor intervju över 6 sidor. Det är journalisten Michael Jägerbom som har träffat honom.

Reportage: Pelle Bergendahl är en välkänd programledare för Kvällsöppet i tv. Nu ger han en intervju. Han är känslomässigt engagerad och han drar sig inte för att uttala sig kontroversiellt.

Reportage: Tidningen har besökt Warszawa i Polen, bakom järnridån. "Att komma till Warszawa känns som att få en hästspark tillbaka till tidigt 50-tal", skriver reportern. Här skildras vardagslivet i Warszawa i ord och bild. Allt känns gammalmodigt och överallt är den polska tragedin närvarande, alla förluster i krigen.

Reportage. Några unga män har gett sig ut på en extremt lång skidresa, från Transtrand i söder och ända upp till Treriksröset. På bild ser vi: Anders Henriks, Peter Schantz, Gunnar Pettersson, Sven Gunnar Linder, Claes Forssell och Erik Fernström.

Reportage: Skådespelaren Heinz Hopf intervjuas. Heinz Hopf berättar att han ska sluta med skådespeleriet, efter en lång karriär. Nu ska han i stället utbilda sig till läkare!

Reportage: Olle Kinch och Jane Kinch är nya ägare till Folkan. Nu bjuder de oss på drinkar. Bild på paret Kinch och deras bästa drinktips!

Reportage: Det råder diskofeber i Sverige och i världen. John Travolta är just nu aktuell med "Saturday Night Fever". Reportern Margareta Hall skärskådar fenomenet disko.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 606274708

Visningar 235

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

VJ 17 1978 Carl Gustaf, Pelle Bergendahl, Warszawa, Heinz Hopf, Peter Schantz

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

369 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?