Beskrivning

Ny produkt direkt från tillverkaren!
Beskrivning från förlaget:

Skuggan av Bhaal har kommit över Baldur's Gate och kallat fram monster och andra fasor från mörkret!

När du bygger och utforskar den ikoniska stadens mörka gränder och dödliga katakomber måste du samarbeta med dina medäventyrare för att överleva skräcken framför dig. Det vill säga tills någon fasansfull ondska vänder en – eller möjligen fler – av er mot varandra. Var det en sinneflayers psionic explosion eller viskningarna från ett förvirrat spöke som fick dina allierade att bli förrädare? Du har inget annat val än att hålla dina fiender nära!

Baserat på det prisbelönta brädspelet Betrayal at House on the Hill kommer du i Betrayal at Baldur's Gate att återvända till Baldur's Gate om och om igen tack vare de femtio inkluderade scenarierna bara för att upptäcka att det aldrig är samma spel två gånger.

Kan du och ditt parti överleva galenskapen, eller kommer ni att ge efter för kaoset och splittra (eller slakta!) festen?

Av de 50 scenarierna slutar vissa med att vara rent kooperativa, med alla spelare som vinner eller förlorar tillsammans. Men det normala läget är att det blir en-mot-många.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 584454250

Visningar 656

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Betrayal at Baldurs Gate till Sveriges lägsta pris!

Pris

379 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 961 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?